Дома > Вести > Вести од индустријата

Предности на кутии за ручек изолирани од нерѓосувачки челик

2023-12-14

Лесно се чисти, само измијте го со топла вода или сапун за садови; има добар ефект на топлинска изолација и генерално може да се чува топло околу пет часа; има добра текстура и едноставен и елегантен изглед; може да издржи паѓање и не се оштетува лесно. Предностите накутии за ручек изолирани од нерѓосувачки челиксе како што следува:


1. Лесно се чисти.Кутии за ручек од нерѓосувачки челикне се толку мрсни како пластиката и генерално полесно се чистат со топла вода или сапун за садови.


2. Добра топлинска изолација. Зачувувањето на топлината накутии за ручек изолирани од нерѓосувачки челике подобар од оној на другите материјали, а брзината на дисипација на топлина е бавна. Генерално може да се чува топло околу пет часа, додека други генерално може да се чуваат топло три часа.


3. Изгледот е едноставен и убав. Кутијата за ручек изолирана од нерѓосувачки челик има сребрена метална обвивка, која изгледа добро во текстурата, едноставна и елегантна.


4. Отпорен на паѓање и не е лесен за кршење.Кутии за ручек изолирани од нерѓосувачки челикможе да издржи падови и притисок. Но, не го испуштајте премногу пати, инаку ќе предизвика вдлабнатини и оштетување на куќиштето.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept